torsdag 25. april 2013

Takk for følget!

Begynner i ny jobb, som fagdirektør for evaluering i Norad. Har en liten mistanke om at denne bloggen utgjorde litt av de kvalifikasjonene som ga meg stillingen - kudos til Norad for å sette pris på bistandskritikk! I den nye jobben er det ikke naturlig å videreføre en privat blogg om de samme tema som jeg jobber med, så jeg legger denne på is. Men bloggen blir stående, for innholdet går ikke ut på dato med det første. Jeg vil nok endre noen innlegg for å skjerpe språket og gjøre dem mer tidløse, og manipulere datoer for å endre rekkefølgen, men innholdet er det samme. God lesning! 

2 kommentarer:

Alexak sa...

Kjedelig at en såpass leseverdig og interessant blogg blir lagt på is. Det er alt for få norske forskere som deler tanker og perspektiver. Lykke til med ny jobb!

Morten Eriksen sa...

Eggens klare tanke og kjappe penn vil bli dypt savnet! Og noen av oss frykter jo at hans kreativitet samt vilje og evne til nytenkning vil måtte finne andre utløp når han nå skal inn i evalueringsarbeidets strenge formalia. Men man ser ikke bort fra at han også der vil kunne tilføre nye og fruktbare perspektiver på evaluering og jakten på de gode resultater.
Og så får vi andre skjerpe oss og forsøke å ta Øyvinds sterke debattengasjement videre.
På vegne av antakelig vannvittig flere enn vi er klar over,
Morten Eriksen
Atlas-alliansen

Legg inn en kommentar